Ugrás a fő tartalomhoz

  CARO BOUTIQUE HOTEL

  Kiváló kényelem a város szívében.
  A Hotel Caro egy butikhotel koncepciót kínál, és azt az előnyt, hogy minőségi időt tölthet el egy meghitt és eredeti helyen, Nagyvárad központjában.
  Biztosítjuk azokat, akik minket választottak, hogy úti célunk a küszöbünket átlépők rendkívüli kényelme. Élvezze a vendégszeretetet, amelyet azok is értékelnek, akik már legalább egyszer ellátogattak hozzánk!

  A rendkívül központi elhelyezkedésű szállodánk minden szolgáltatásában kiváló felszereléssel rendelkezik. Tágas és modern szobák kényelmes ágyakkal, melyek a vendégeink jólétét szolgálják. Barátságos és meleg légkör, valamint személyre szabott szolgáltatások, hogy ne maradjon le semmiről, amíg nálunk tartózkodik. Szállodánk egyedi szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes parkolás, a terasz és a városra néző kilátás is.
  Hotel Caro cazare Oradea

  Hotel Caro Oradea

  Cazare Oradea Hotel Caro

  Szállás Nagyvárad

  A kínált minőségi szolgáltatások, kényelem és elhelyezkedés révén a Hotel Caro ideális választás a hibátlan tartózkodáshoz. Nemcsak a kényelem és a professzionális szolgáltatások teszik ihletett választássá a Hotel Carót, hanem fekvésének előnyei is, a közelben vannak turisztikai látványosságok, bevásárló- vagy pihenőterületek, valamint zöldterületek. Csak néhány lépésre van Nagyvárad történelmi központjától. Szállodánk ideális azok számára, akik kényelmes városlátogatásra vágynak, hogy felfedezzék és élvezzék Nagyvárad minden kínálatát.

  Hotel Caro Oradea

  Nagyvárad hiteles élménye
  ő vár rád!
  A Hotel Caro reggelente egy rendkívül bőséges reggelivel ismeri a jó napot. És ne tántorítsa el a bejáratnál látható három csillag, csapatunk azért van itt, hogy e szint feletti professzionális szolgáltatást nyújtson Önnek. Ez az oka annak is, hogy ügyfeleink gyakrabban térnek vissza. Arról is szeretnénk meggyőzni új vendégeinket, hogy ihletett döntést hoztak.

  A 2014-ben megnyílt szálloda egy merész projekt nyomán európai forrásból is részesült finanszírozásban, a Regio programon keresztül. A Hotel Caro egy felújított épületben, egy egykori ruhagyárban működik Nagyvárad történelmi központjában, a Mihail Kogălniceanu utcában. A felújítás során gondosan megőrizték az egykori ruhagyár történelmi nyomait, ötvözve a vintage szempontokat a legmodernebb felszereltséggel.
  hu_HUHungarian