Ugrás a fő tartalomhoz
  • Cazare Hotel Caro Oradea Cazare Hotel Caro Oradea
  • Cazare Hotel Caro Oradea Cazare Hotel Caro Oradea
Hotel Caro Oradea

Lakás

ár 75 €-tól reggelivel
3 fő
Cazare camera single Oradea
1 ágy
Cazare Oradea
1 egyszemélyes ágy
Több hely nagyobb kényelmet jelent. A CARO apartmanban minden olyan luxusfelszereltség megtalálható, amelyre szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát, szó szerint és átvitt értelemben is: két fürdőszoba, minőségi piperecikkek, kényelmes ágyak, ágynemű, minibár, akár ébresztő is, ha korán akarja kezdeni a napot.

Tudjuk, hogy a legszebb város az, ahol a barátaid vannak. Több helyre van szüksége Nagyváradon keresztül? Szeretnél több időt eltölteni Románia legszebb városában, és az "otthon" érzését érezni? A CARO apartmanban négy személy is elfér, akikkel együtt élvezheti a szálloda szolgáltatásait: gyógyfürdőt, éttermet, még fitnesztermet is, így csúcsformában lehet, ha sétálni indul a városban.
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea

Felszerelés

44 m²
1 franciaágy
Cazare Oradea
1 kanapéágy
Az ár tartalmazza a reggelit
Wi-Fi
Vízforraló
Légkondíciónálás
tévé
Munkahely
Tornaterem
Saját parkoló
Fürdőkád
Nemdohányzó
Mosógép

Amit a környéken találsz

Nagyvárad bájjal és történelemmel teli város, amely rengeteg turisztikai látványosságot és érdekességet kínál látogatóinak. Nagyvárad egyik leghíresebb turisztikai látványossága a váradi fellegvár, a 13. században épült lenyűgöző középkori erőd. Itt megcsodálhatja a hatalmas erődfalakat, tornyokat és bástyákat, és ellátogathat a Nagyváradi Erődmúzeumba, hogy többet tudjon meg történelméről.

Nagyvárad másik kedvelt turisztikai látványossága a Holdtemplom, a város egyik legszebb és legszokatlanabb műemléke. Ez a 15. századi gótikus templom kerek tornyáról ismert, amely egyben Nagyvárad város szimbóluma is.

Ezen kívül Nagyvárad szecessziós építészetéről híres, és számos lenyűgöző épület található ebben a stílusban, mint például a Fekete Sas-palota vagy a Darvas-La Roche Ház. A 18. századra visszanyúló Barokk Park emellett remek hely egy pihentető sétához és egy kis kikapcsolódáshoz a város nyüzsgésétől.

A művészet és a kultúra iránt érdeklődők számára Nagyvárad számos múzeum és galéria ad otthont, mint például a Crisurilor Ország Múzeuma vagy az Ady Endre Emlékmúzeum, amelyet a híres magyar költőnek szenteltek.

Összefoglalva, Nagyvárad egy olyan város, amely rengeteg felfedezési és szórakozási lehetőséget kínál látogatóinak. Érdeklődésétől és preferenciáitól függetlenül Nagyvárad csodálatos hely a felfedezésre és az élvezetekre.

Részletek

3 fő
1 franciaágy
Cazare Oradea
1 kanapéágy

A mi helyünk

Nagyvárad, Mihail Kogălniceanu sz. 21/A

A Hotel Caro meghitt és odaadó butikhotel koncepciót tár fel vendégeink számára személyre szabott szolgáltatásokkal Nagyvárad központjában.

Válasszon másik szobatípust

hu_HUHungarian