Ugrás a fő tartalomhoz

BELSŐ MEGRENDELÉSEK SZABÁLYOZÁSA

Az előírás minden, a szállodába belépő turistára vonatkozik, és azt korlátok és fenntartások nélkül be kell tartania. A foglalás a jelen szabályzat elfogadását jelenti.

 Házigazdaként azt szeretnénk, hogy kellemes időtöltésben legyen része a CARO BOUTIQUE HOTEL&RESTAURANT-ban, biztosítva Önt arról, hogy törekszünk arra, hogy a kínált szolgáltatások megfeleljenek az Ön igényeinek. Annak érdekében, hogy ezeket a célokat teljesíteni tudja, úgy, hogy minden alkalommal örömmel térjen vissza hozzánk, kérjük, tartsa be az alábbi belső rendszabályokat: 

● Turista minden olyan személy, aki a CARO BOUTIQUE HOTEL&RESTAURANT által nyújtott bármely szolgáltatásból részesül 

● Az elszállásolás a recepción történik, a vendégeknek szánt elektronikus regisztrációhoz a személyazonosító okmány bemutatásával, az összes jogszabály szerinti okmány kitöltésével, a lefoglalt szobához kapcsolódó kulcs/belépőkártya kiadása érdekében; 

● A bejelentkezés általában 15:00-kor kezdődik, a szoba kijelentkezése pedig 12:00-kor történik.

● A szállásköltség kifizetése legkésőbb érkezéskor, a recepción történik. A kulcs/kártya recepcióról történő átvételétől annak kiadásáig a turista felelős a lefoglalt szobáért; 

● A látogatókat a recepción értesíteni kell, legkésőbb aznap 23:00 óráig el kell hagyniuk a szállodát. Ha nem hagyják el a szállodát, a szállásdíj felszámításra kerül.

● A reggeli órák között: 7.30 – 10.00; ez a menetrend módosítható, amennyiben a recepción előzetesen értesíti a turistát! 

● Kérjük, ne használja a törölközőket: festett haj törlésére, smink eltávolítására, cipők, bőröndök, padló tisztítására stb. Csak testre használható. 

● A berendezés nem rendeltetésszerű használatából vagy a jelen előírás be nem tartásából eredő balesetekért a turista a felelős; 

● A gyermekek nem megfelelő felügyelete által okozott balesetekért a kísérő(k) a felelős(ek)

● A szálloda nem vállal felelősséget a parkolóban lévő autókért és a benne hagyott tárgyakért

 ● A szállodában elektromos készülékekhez (pl.: tűzhely, radiátor, vízforraló, vasaló stb.) hozzáférni és azokat használni tilos, a szobában lévők kivételével.

  • Ha vasalási szolgáltatásra van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióshoz.

● Dohányozni/gőzölni (elektronikus cigaretta – az EK előírása szerint) csak erre a célra kialakított helyeken szabad; tilos a cigarettacsikkeket a hamutartókon kívül máshova dobni.

● A szemetet és a háztartási hulladékot erre a célra kialakított helyeken, háztartási zsákokban vagy szemetesekben tároljuk.

● Ne dobjon a WC-csészébe olyan tárgyakat, amelyek a szennyvízrendszer eltömődését okozhatják; mosogató és zuhany lefolyókra is érvényes

 ● A szálloda berendezését, berendezését a turistáknak szánt eszközökön kívül a szálloda személyzetének hozzájárulása nélkül használni tilos; 

● Tilos a szállodába bevinni: fegyvert, éles fegyvert vagy törvényben tiltott anyagokat

 ● Hallucinogén vagy „pszichotróp” anyagok fogyasztása, árusítása tilos, azok a hatályos törvények szerint büntetendők. 

  • A szálloda NEM fogad háziállatot

● A kulcs/belépőkártya átadása a recepción azután történik, hogy a szálloda személyzete ellenőrizte a szobát.

 ● Korai távozás esetén legalább 12 órával korábban értesíteni kell a szálloda recepcióját. 

A turisták kötelesek: 

● Induláskor ne vegyenek el semmilyen tárgyat a szálloda berendezéséből és/vagy ami nem tartozik hozzájuk

 ● Ne rongálja meg a szálloda tárgyait, ellenkező esetben a sérült tárgy értékével megegyező összeggel tartozik a szállodának, amelyhez a kapcsolódó munkálatokat hozzáadják; 

● A turisták számára nem engedélyezett más helyiségekbe vagy terekbe belépni

 ● Ne hagyja a gyerekeket felügyelet nélkül, 12 év alatti gyermekek számára tilos a lift használata felnőtt kísérő nélkül.

● A lehető leggyorsabban bejelenteni az alapítványban található eszközök vagy berendezések meghibásodását

● Megőrizni a békét a szállodában és tisztelni másokat

  • A szálloda recepciója 23:00 és 07:00 között zárva tart. Kérjük, jelezze felénk, ha este 10 óra után érkezik.

A Caro Boutique Hotel&Restaurant csapata

hu_HUHungarian