Ugrás a fő tartalomhoz

terasz

A történelmi városközpont szívében található szállodánk terasza tökéletes hely a kikapcsolódásra és a nagyszerű kilátásban való gyönyörködésre.
terasz

Hotel Caro Oradea

Akár pihenni szeretne egy városnézéssel töltött hosszú nap után, akár egy romantikus estét szeretne eltölteni szeretteivel, szállodai teraszunk ideális hely az Ön számára.

Teraszunkról megcsodálhatja a város szépségét, történelmi épületeivel és minden sarkában érezhető romantikus hangulatával. Ezenkívül a terasz tökéletes hely a reggeli elfogyasztására vagy egy kávé elfogyasztására, miközben a következő tevékenységeit tervezi.

Akár üzleti céllal, akár csak szabadidős céllal utazik a városban, szállodánk terasza emlékezetes élményben lesz része. Jöjjön el és élvezze a különleges kilátást és a kínált kényelmet, és nem fogja megbánni a választását.

Rendezvényterem

Hotel Caro Oradea

Készek vagyunk az Ön igényeire szabott megoldást nyújtani, akár egy kisebb és meghitt rendezvényt, akár egy nagy és összetett rendezvényt szeretne megszervezni. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és foglalja le konferenciatermünket, és engedje meg, hogy segítsünk egy emlékezetes esemény létrehozásában Önnek és vendégeinek.

hu_HUHungarian