Treci la conținutul principal
Oradea

Ghid Local

Vezi calendarul evenimentelor din Oradea
20 aprilie, 2023

Relaxare și distracție la Aquapark Nymphaea Oradea, cel mai mare parc acvatic din Transilvania

Una dintre principalele atracții pentru cei care vizitează Oradea este reprezentată de Aquapark-ul Nymphaea. Întins pe o suprafață de 7 hectare, parcul acvatic este cel mai mare din Transilvania și reprezintă locul unde te poți răsfăța, indiferent de anotimp. Vizitatorii au la dispoziție bazine interioare și exterioare, tobogane, saune, masaj, jacuzzi, băi turcești cu apă termală și terenuri de sport multifuncționale. 
Cazare Oradea
How we met
wp-content/uploads/2023/04/Baile-Felix.jpg
|

Vacanță în Băile Felix, cea mai mare stațiune termală din România | Vino și simte puterile binefăcătoare ale apei termale

Au trecut mai bine de 800 de ani de când izvoarele termale din zona Băilor Felix au fost descoperite și menționate într-o diplomă a Vaticanului. De atunci, generații întregi pot depune mărturie despre puterea lor tămăduitoare a apei termale care este atât de pură, încât poate să fie consumată ca apă potabilă, fiind indicată pentru afecțiunile aparatului digestiv.
wp-content/uploads/2023/04/Casa-Darvas-La-Roche.jpg
|

Descoperă Oradea, capitala Art Nouveau a României | 7 locuri pe care e „musai” să le vizitezi în oraș

Oradea este, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Nu o spunem doar noi, ci și turiștii care au petrecut măcar un city-break aici și s-au convins de frumusețea locurilor și a clădirilor istorice, de calitatea serviciilor și de ospitalitatea localnicilor.
ro_RORomanian