Treci la conținutul principal
Hotel Caro Oradea

Cameră DOUBLE LUX

preț de la 60€ cu mic dejun inclus
2 Pers
Cazare camera single Oradea
1 Pat
Cazare Oradea
1 Canapea extensibilă
Camerele DOUBLE LUX îți oferă toate dotările luxoase care vin cu DOUBLE, plusăm însă la spațiu și confort. O canapea extensibilă și un pat dublu mare, de unde poți privi un film la TV-ul cu ecran plat. Alege-ți un film de acțiune, altfel confortul te va duce la somn!

Baia e echipată cu articole de toaletă din partea casei, duș dacă te grăbești, sau o cadă modernă și spațioasă, dacă îți acorzi răgazul unui răsfăț deplin, eventual la un pahar de vin. Dimineața, dacă ești printre cei care nu ies la cafea până nu beau cafea, da, te înțelegem și ți-am pus la dispoziție un aparat pentru un espresso. Sau, dacă preferi, îți poți face un ceai, ai toată aparatura la un gest distanță.
Cazare Hotel Caro Oradea
Camera Single Hotel Caro cazare Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea

Facilități

20 m²
1 Pat Double
Cazare Oradea
1 Canapea extensibilă
Mic dejun inclus
WiFi
Fierbător de apă
Air Conditioning
TV
Workplace
Gym
Parcare privată
Bathtub
Shower
Accessible
Non Smoking

Ce găsiți în zonă

Oradea este un oraș plin de farmec și istorie, care oferă o mulțime de atractii turistice și de interes pentru vizitatorii săi. Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Oradea este Cetatea Oradea, o fortăreață medievală impresionantă construită în secolul al XIII-lea. Aici puteți admira zidurile masive ale cetății, turnurile și bastioanele, și puteți vizita Muzeul Cetății Oradea pentru a afla mai multe despre istoria sa.

O alta atractie turistica populara din Oradea este Biserica cu Lună, unul dintre cele mai frumoase si neobisnuite monumente ale orasului. Aceasta biserica gotica din secolul al XV-lea este cunoscuta pentru turnul sau rotund, care este si simbolul orasului Oradea.

In plus, Oradea este renumită pentru arhitectura sa Art Nouveau și există numeroase clădiri impresionante în acest stil, cum ar fi Palatul Vulturul Negru sau Casa Darvas-La Roche. De asemenea, Parcul Baroque, care datează din secolul al XVIII-lea, este un loc minunat pentru o plimbare relaxantă și o pauză de la agitația orașului.

Pentru cei interesați de artă și cultură, Oradea găzduiește o mulțime de muzee și galerii, cum ar fi Muzeul Tarii Crisurilor sau Muzeul Memorial Ady Endre, dedicat celebrului poet maghiar.

În concluzie, Oradea este un oraș care oferă o mulțime de opțiuni de explorare și divertisment pentru vizitatorii săi. Indiferent de interesele și preferințele dumneavoastră, Oradea este un loc minunat pentru a descoperi și a savura.

Detalii

3 pers.
1 pat
Cazare Oradea
1 Canapea extensibilă

Locația noastră

Oradea, Mihail Kogălniceanu nr. 21/A

Hotel Caro vă relevă conceptul de boutique-hotel, intim şi dedicat oaspeţilor noştri, prin servicii personalizate în centrul Oradiei.

Alege alt tip de cameră

ro_RORomanian