Treci la conținutul principal
Cazare Hotel Caro Oradea Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea Cazare Hotel Caro Oradea
Hotel Caro Oradea

Apartament

preț de la 75€ cu mic dejun inclus
3 Pers
Cazare camera single Oradea
1 Pat
Cazare Oradea
1 Pat Single
Spațiul mai mare înseamnă mai mult confort. Apartamentul CARO îți oferă toate facilitățile de lux de care ai nevoie ca să te simți în largul tău, la propriu și la figurat: două băi, articole de toaletă de calitate, paturi confortabile, lenjerie de pat, minibar, chiar serviciu de trezire a doua zi, dacă vrei să-ți începi ziua devreme.

Știm, orașul cel mai frumos e acela în care îți sunt prietenii. Ai nevoie de mai mult spațiu în trecerea ta prin Oradea? Vrei să petreci mai mult timp în cel mai frumos oraș din România și să ai sentimentul de “acasă”? Apartamentul CARO are suficient pentru patru persoane, împreună cu care te poți bucura de facilitățile hotelului: spa, restaurant, chiar o sală de fitness, ca să fii în formă maximă când dai o tură prin oraș.
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea
Cazare Hotel Caro Oradea

Facilități

44 m²
1 Pat Double
Cazare Oradea
1 canapea extensibilă
Mic dejun inclus
WiFi
Fierbător de apă
Air Conditioning
TV
Workplace
Gym
Parcare Privată
Cadă
Non Smoking
Mașină de spălat

Ce găsiți în zonă

Oradea este un oraș plin de farmec și istorie, care oferă o mulțime de atractii turistice și de interes pentru vizitatorii săi. Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Oradea este Cetatea Oradea, o fortăreață medievală impresionantă construită în secolul al XIII-lea. Aici puteți admira zidurile masive ale cetății, turnurile și bastioanele, și puteți vizita Muzeul Cetății Oradea pentru a afla mai multe despre istoria sa.

O alta atractie turistica populara din Oradea este Biserica cu Lună, unul dintre cele mai frumoase si neobisnuite monumente ale orasului. Aceasta biserica gotica din secolul al XV-lea este cunoscuta pentru turnul sau rotund, care este si simbolul orasului Oradea.

In plus, Oradea este renumită pentru arhitectura sa Art Nouveau și există numeroase clădiri impresionante în acest stil, cum ar fi Palatul Vulturul Negru sau Casa Darvas-La Roche. De asemenea, Parcul Baroque, care datează din secolul al XVIII-lea, este un loc minunat pentru o plimbare relaxantă și o pauză de la agitația orașului.

Pentru cei interesați de artă și cultură, Oradea găzduiește o mulțime de muzee și galerii, cum ar fi Muzeul Tarii Crisurilor sau Muzeul Memorial Ady Endre, dedicat celebrului poet maghiar.

În concluzie, Oradea este un oraș care oferă o mulțime de opțiuni de explorare și divertisment pentru vizitatorii săi. Indiferent de interesele și preferințele dumneavoastră, Oradea este un loc minunat pentru a descoperi și a savura.

Detalii

3 pers.
1 pat dublu
Cazare Oradea
1 canapea extensibilă

Locația noastră

Oradea, Mihail Kogălniceanu nr. 21/A

Hotel Caro vă relevă conceptul de boutique-hotel, intim şi dedicat oaspeţilor noştri, prin servicii personalizate în centrul Oradiei.

Alege alt tip de cameră

ro_RORomanian