Treci la conținutul principal

Terasă

Situată în inima centrului istoric al orașului, terasa hotelului nostru este un loc perfect pentru a te relaxa și a te bucura de o priveliștea deosebită.
Terasă

Hotel Caro Oradea

Fie că vrei să te odihnești după o zi lungă de vizite sau să petreci o seară romantică cu persoana iubită, tersa hotelului nostru este locul ideal pentru tine.

De pe tersa noastră vei putea admira frumusețea orașului, cu clădirile istorice și atmosfera romantică care se resimte în fiecare colț. În plus, terasa este locul perfect pentru a savura micul dejun sau pentru a lua o cafea în timp ce îți planifici următoarele activități.

Indiferent dacă ești în oraș în interes de afaceri sau pur și simplu pentru a-ți petrece timpul liber, terasa hotelului nostru îți va oferi o experiență memorabilă. Vino să te bucuri de priveliștea deosebită și de confortul oferit și nu vei regreta alegerea făcută.

Sală de evenimente

Hotel Caro Oradea

Suntem gata să vă oferim o soluție personalizată pentru nevoile dumneavoastră, indiferent dacă doriți să organizați un eveniment mic și intim sau un eveniment mare și complex. Contactați-ne astăzi pentru a rezerva sala noastră de conferințe și pentru a ne permite să vă ajutăm să creați un eveniment memorabil pentru dumneavoastră și pentru invitații dvs.

ro_RORomanian